Bireysel hataların takımı genel olarak etkilediğine dikkat çeken Cuper, çalışarak daha çok başarılı sonuç elde edeceklerini kaydetti. Büyük küçük ayırt etmeksizin bütün maçlara özel hazırlanarak kazanmak için sahaya çıktıklarını ifade eden Cuper, şöyle devam etti:

"Ekip olarak çok iyi çalışma yapıyoruz. Ancak bazen kazanmak istesenizde kazanamayabilirsiniz. Oynadığımız maçları geride bıraktık gelecek maçlara bakıyoruz. Gaziantespor güçlü bir takım, bu maçı kazanabilmek için hazırlıklarımız sürüyor. Çok daha iyi oynayıp bu maçı kazanmak için oyuncularım elinden geleni yapacaklardır buna inanıyorum. Orduspor'un kazanmak için gücü var. Oyuncularımın şu ana kadar olan performansı iyi. Ligde başarılı bir durumdayız. Bundan sonraki maçlarda da puan ve puanlar alarak ligi başarıyla hedeflediğimiz noktada bitirmeyi arzuluyoruz."

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren mor beyazlı ekip kuvvet ve taktik çalıştı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcular kuvvet ve kondisyonla güç depolarken dar alanda da çift kale maç çalıştı. Oyuncularından daha çok performans bekleyen Teknik Direktör Cuper, zaman zaman uyarılarda bulunarak çalışmalara adapte olunmasını da istedi.



NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF