Kayserispor'un güçlü bir takım olduğunu kaydeden Başkan Nedim Türkmen, 3 puanı aldıklarını, taraftarlarıyla da buluştuklarını anlatırken şunları söyledi:

"Kayserispor ligde ilk beşte oynayabilecek bir takım. Güzel bir maç oldu. Önemli olan üç puandı, bunu aldık. Transferlerimizi erken yapalım diye kongremlizi 1 ay öne aldık. Çok iyi ve tecrübeli bir antrenörümüz var. Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Ona göre transfer yaptık."

Ekonomik gücün önemli, reklam sponsorluk konusunda şehirden yeterli desteği alamadıklarını söyleyen Başkan Türkmen, şöyle devam etti:

"Kulübe kalıcı gelir sağlamak için çalışıyoruz. 26 yıl sonra Süper Lig'e çıkan bu takımı Ordu'nun ayakta tutması lazım. Herkesin elini taşın altına koyup duyarlılık göstermesi lazım. Biz Ordu'yu temsil ediyorsak herkesin aynı hassasiyeti göstermesi lazım. Biz hala umutluyuz destek bekliyoruz."

ORDUSPOR'DAN TARAFTARINA TEŞEKKÜR

Diğer taraftan Orduspor Kulübü, internet sitesinde bir açıklama yaparak taraftarlara teşekkür etti. Açıklamada, "Büyük Ordusporlu taraftarımızla gurur duyduk. 19 Eylül Stadyumumuzda ilk açılış maçı olması münasebetiyle yaşadığımız galibiyet sevinci siz büyük Ordusporlu taraftarlarımızla daha manidardı. Tüm taraftarımıza teşekkürlerimizi sunarız" denildi.


NK(İS/AÖ)  FOTOĞRAF