BİNLERCE TARAFTAR

45 yıl önce 8 Mart'ta kurulan Orduspor, pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını dünh akşam yaptığı çalışmayla sürdürdü. Orduspor, dün akşam 19 Eylül Stadyumu'nda yaptığı antrenmanına binlerce taraftarı akın etti. Ordu Üniversitesi'nden gelen öğrenciler de taraftarların arasında yer aldı.

MEŞALELER ARASINDA ANTRENMAN

Yaktıkları meşalelerle antrenmanı izleyen taraftarlar, yaklaşık 1,5 saat süren çalışma boyunca mor beyazlı futbolcularlar için gösterilerde bulundular. Isınma turunun ardından kısa ve uzun pas çalışan mor beyazlılar, yarı sahada maç yaparak idmanı bitirdi.

ORDU ÜNİVERSİTESİ'NDEN CUPER'E ÇİÇEK

Antrenmanı izleyen Ordu Üniversitesi ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç ve üniversitenin senato üyeleri, Hector Cuper'e bir buket çiçek verdiler. Rektör Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, "Orduspor'a nice 45 seneler diliyoruz. Yaklaşık 13 bin personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte Orduspor'u yürekten, gönülden destekliyoruz. Üniversitenin yapabilecekleri konusunda her zaman yanınızdayız. Bütün maçlarınızı izliyor ve destekliyoruz. Her zaman tek yürek oluyoruz" dedi. Hector Cuper ise, "Benim için de çok büyük sürpriz oldu. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SAHA KARNAVAL ALANINA DÖNÜŞTÜ

Üniversiteli taraftarlar, antremanın sona ermesinden sonra stadı adeta karnaval alanına çevirdiler. Sahanın 4 bir tarafına yerleştirilen havai fişekler patlatıldı, tribünlerde yakılan meşaleler muhteşem bir görsel şölen havası yaşattı. Alkışlarla "Doğum Günün kutlu olsun mutlu ol senelerce" şarkısını söyleyen taraftarlarla Ordusporlu futbolcular, daha sonra karşılıklı birbirlerini alkışladılar.

Orduspor'un kuruluşu nedeniyle sahaya getirilen "45'inci Yıl Orduspor" pastasını da Hector Cuper tarafından kesildi.


EK(İS/AÖ) (FOTOĞRAF)