TÜRKMEN:"HEDEF 3 PUAN"

Başkan Nedim Türkmen, Eskişehirspor karşılaşmasının 19 Eylül Stadı'nın çim yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul Olimpiyat Stadyumunda gerçekleşeceğini belirtirken şöyle konuştu:

"Maça başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin her tarafındaki Ordusporluları bekliyoruz. Hedef, 52 bin Ordulu'nun bir arada, tek yürek olarak Orduspor'u desteklemesidir. Orduspor TIR'ı da saat 11.00'den itibaren Olimpiyat Stadı alanında taraftarlarımızla buluşacak. Maça 52 bin taraftarımızla, rekor sayımızla damgamızı vuracağız. Hedefimiz 52 bin taraftar önünde 3 puan almak."

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasını deplasmanda aldığı 1 puanla moral bulan Orduspor, müsabakanın hazırlıklarını Fatsa Şehir Stadyumu'nda sürdürdü. Spor Toto Süper Lig'de hem diğer takımların, hem de kendi takımlarının henüz potansiyelini belli etmediğini belirten teknik direktör Hector Cuper ise maçla ilgili olarak şöyle konutu:

"Eskişehirspor maçı için fazla bir şey söyleyemiyoruz. Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Lig'de hiçbir takım henüz potansiyelini gösteremedi. Maçı İstanbul'da oynayacağız. Normalde her takım kendi sahasında oynamayı sever. Kendi taraftarlarıyla alıştığı sahada oynamayı sever. Eskişehir maçını İstanbul'da oynamamız gerekecek ama bence bu ne avantaj ne de dezavantaj. Herhalde İstanbul'da da taraftarımız olacak."

 

EK(İS/AÖ) (FOTOĞRAF)