Teknik direktör Hector Cuper, oyuncularının özellikle ikinci yarıdaki oyunlarını hiç beğenmediğinin altını çizerek, "Şu anda çok kızgınım. Niye kızgın olduğumu sorarsanız ilk yarı müthiş bir Orduspor vardı. Üç tane gol atan, futbolda herşeyi yapan bir Orduspor, ikinci yarıda oyundan düşen, belki rehavete kapılan bir Orduspor vardı. Bundan dolayı ben kızgınım. Futbola baktığınız zaman asla hakem son düdüğünü çalmadan bitmez. O yüzden en azından takımın kendi çizgisini bozmaması lazım. Ben her zaman Orduspor'un ilk 45 dakikada oynadığı gibi oynamasını istiyorum. Oyundan kopmamak lazım, rehavete kapılmamak lazım. Amaç ilk yarıdaki Orduspor'u maçın geneline yayabilmek olmalı" dedi.

Kardemir Karabükspor maçının da hatırlatılarak takımdaki ikinci yarı oyununu kondüsyon eksikliği mi? rehavet mi? şeklinde gelen bir soru üzerine Cuper, "Bu iki maçı çok farklı değerlendiriyorum. Tamam sonuç aynı olabilir. 3-0'ı yakaladıktan sonra her takımın sahip olması gereken bir çizgisi vardır. Orduspor'un da belli bir çizgisi ve normları var ama bugün bizim takım bu çizgiden uzaklaştı. Onu söyleyebilirim ama iki maç çok farklı. İlk maçta rehavet vardı. Bu maçta ise kendi çizgisinden çıktı. Futbol bir sonuç oyunudur. Tamam bugün 3 puan aldık ama bu 3 puanı nasıl aldığınız da önemlidir. Bu şekilde artık maçın son saniyelerini bekleyerek bu maçın bitmesini istemiyordum. Bir çizgi yakalamıştık ve o çizgide bitirmemiz lazımdı. Tekrar söylüyorum, bunun sorumlusu da benim" diye konuştu. Cuper, futbol hayatındaki 500'üncü maça çıktığının da altını çizerek, "Bunun için artık kendimi daha yaşlanmış ve büyümüş hissediyorum.  Bunu da galibiyetle kapatmak güzel oldu" dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise,  "İki ayrı resim. Öyle söyleyelim. Bakıldığı zaman istediğimiz gibi gitmedi işler. Mücadelesi yüksek bir takıma karşı oynadık. İlk yarı rakibin 3 atağı 3 golle sonuçlandı. Tabi moral olarak bu çok farklı bir yere taşıyor rakibi. İkinci yarıda 45'den sonrası 90'a kadar olan bölümde tam tersi, herşeyin bizim lehimize dönüştüğü, daha fazla mücadele edip, daha fazla ikili mücadeleleri kazandığımız, biz gibi oynamaya başladığımız bir süreçte de ancak 3-2'yi yakalayabildik. Belki golü biraz daha erken bulabilseydik 3-3'ü de yakalayabilirdik ki, oyunun gidişatı böyleydi. Ordu'nun bu anlamda sıkıntılı bir takım olduğunu da biliyoruz. Ne kadar önde giderlerse gitsinler hata yapmaya müsait bir takım. Ancak 3-2'ye getirebildik. Çok istedik, çok arzuladık beraberliği veya galibiyeti lehimize çeviremedik. Bir tane maç kaybettik, rakiplerimizden biriydi. Sonuçta tebrik ediyoruz rakibi" dedi.


EK(İS/Aİ)