Orduspor Genel Sekreter Murat Gürsoy, Teknik Direktör Hector Cuper gözetiminde Fenerbahçe maçı hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdüklerini, takımın artık maç saatini beklemeye başladığını belirtti. Maçtan 3 puan alacaklarını öne süren Gürsoy, "Orduspor'un ligde yenemeyeceği hiçbir takım yok. Her takımı yenebilecek güçte. Galatasaray'ı 28 yıl aradan sonra sahamızda yendik. Aynı şekilde Fenerbahçe maçınıda kazanmak istiyoruz. Bu maç bizim için, takım için çok önemli. Fenerbahçe maçından alacağımız galibiyet Trabzonspor maçı öncesinde büyük moral ve motivasyon sağlayacak" dedi.

"MAÇA KONSANTRE OLDUK"

Gürsoy, geçen hafta kazandıkları Sivasspor maçından itibaren Fenerbahçe maçına konsantre olduklarını, başarılı bir futbolla deplasmandan puanla döneceklerini belirterek şöyle konuştu:

"Orduspor olarak hedeflediğimiz noktaya doğru gidiyoruz. Şu ana kadar 10 maçtaki performansımızda aldığımız başarı oranı ortada. Ligdeki çıkışımızı sürdüreceğiz. Bizleri iç ve dış saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarımızada teşekkür ediyoruz." 

Orduspor kafilesi Fenerbahçe maçı için karayoluyla Trabzon'a gitti. Kafile Trabzon'dan tarifeli uçakla İstanbul'a gidecek.

Orduspor'un muhtemel kadrosunda; Fornezzi, Ali, Agustin Garcia, Miguel Garcia, Atila, Şamil, Nizamettin, Monje, Hasan, Stancu, Barral yer alıyor.

Takımda, Onur Tuncer ve Selçuk Şahin sakat bulunuyor.



NK(MS/AÖ) FOTOĞRAF