Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, yerel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Süper Final Avrupa Grubu ilk maçında alınan Sivasspor mağlubiyetini değerlendiren Ömer, "3 gün önce galip geldiğimiz bir takım karşısında, 3 gün sonra bu kadar kötü oynamayı beklemiyorduk. Farklı bir tablo vardı. Belki Sivasspor 4-1'lik skorun hırsıyla mücadele etti. Bizim son 10 haftadır oynadığımız futbola yakışmadı. Üzüntülüyüz. Artık önümüze bakmamız gerekiyor" diye konuştu.

REHAVET YOKTU

"Takımda rehavet var mıydı?" sorusunu yanıtlayan kaptan Ömer, "Rehavet yoktu. Biz idman maçlarında bile mücadele ediyoruz. Ama karşımızdaki takım daha çok istedi. Belki verilmeyen golümüz verilseydi çok daha farklı olabilirdi. Bunu kaza olarak görüyorum. Telafi edecek gücümüz var. Artık tek düşüncemiz bu hafta oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı. Ama bir gerçek de var. Bizim için Avrupa'ya gitmenin en kısa yolu Türkiye Kupası olarak görünüyor. Finalde kupayı kaldırmak istiyoruz" diye konuştu.

HENÜZ TEKLİF GELMEDİ

Bursaspor ile bu sezon sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu henüz kulüpten sözleşme yenileme teklifinin gelmediğini söyledi. Ömer şunları söyledi:

"Teklif gelmedi. Beklemedeyim. Çok daha önemli maçlarımız var. Yönetim ve hocamız uygun görürse Bursa'da kalıp burada futbolu bırakmak istiyorum. Ama bu iki tarflı olması gerekiyor. Hocamız uygun görürse seve seve kalırım. Ama farklı şeyler oluşursa ben de bir şekilde yoluma devam etmek için tatil döneminde bekleyip göreceğim. Kalbim ve düşüncelerim Bursaspor'da kalmak, ama açıkçası belirgin bir şey yok. Önümüzdeki maçlar sonrası bazı şeyler belli olur. Hayırlısı neyse o olsun."

EK (İA/SSA)