Beko Basketbol Ligi’nin ikinci sezonunda istediği sonuçları alamayan Olin Edirne, kritik Antalya maçı önce taraftarlara destek çağrısında bulundu. 16 takımlı ligde 20 maçta 5 galibiyetle 14’ncü sırada yer alan Olin Edirne, 15’nci sıradaki Antalya Büyükşehir Belediyespor’u yenerek çıkış arıyor. Yardın Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonda karşı karşıya gelecek olan iki takımda düşme hattından uzaklaşmak için mücadele edecek.

Maçın çok önemli olduğunu ifade eden Olin Edirne baş antrenörü Gökhan Taştimur, taraftarlardan gelecek pozitif enerjiye ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Hiç kimsenin ligden düşmek gibi endişeler içinde olmaması gerektiğini kaydeden Taştimur şunları söyledi:

“Bizim için kazanmanın önemli olduğu bir deplasmandan galibiyete çok yaklaşmamıza rağmen mağlubiyetle döndük. Trabzonspor’u bir kez daha tebrik ediyorum. Çarşamba günü çok önemli bir maçımız var. Bulunduğumuz bölgeden uzaklaşabilmek için büyük bir fırsat bu maç. Evimizde karşılaşacağımız Antalya BŞB takımı da bizimle aynı durumda. Biz sahaya kendi basketbolumuzu yansıtacağız ve bu maç bizim gelecek ile ilgili, her şeyin yoluna gireceğine dair ilk hamle olacak. Şüphesiz ki buna katkı sağlayacak en önemli etken taraftarımız olacak. Ligden düşme endişelerden vazgeçin. Böyle bir endişeye kesinlikle mahal yok. Ben böyle düşünüyorum ve herkesten ama herkesten pozitif düşünmesini diliyorum. Herkes pozitif enerji yayarak katkısını koymalıdır.”

Olin Edirne adına güzel günler, basketbol dolu günlerin yakın olduğunu belirten Taştimur, tüm taraftarları maça gelerek destek vermeye davet etti.