Beko Basketbol Ligi’nin 23’ncü haftasında konuk ettiği Beşiktaş Milangaz’a 12 sayı farkla 64-76 mağlup olan Olin Edirne, bundan sonraki maçlarını kazarak ligi en orta sıralarda tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Şuana kadar oynadığı 23 maçın 7’sini kazanan Olin Edirne’nin baş antrenörü Gökhan Taştimur, ligden düşmek gibi bir endişesinin olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

"Şimdi önümüzdeki Türk Telekom maçına bakacağız. Bizim düşme gibi bir endişemiz yok. En azından ben böyle bir endişe taşımıyorum. Ben takımımın çok kuvvetli ve iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımın ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitireceklerine inanıyorum. Üstüne basarak söylüyorum, oynadığımız takım Beşiktaş takımı ve son günlerde Türkiye Kupası’nı aldı, Avrupa Kupası’nda yarı finale kaldı. Muhtemelen arkasından final ve şampiyonluk gelecektir. Bana göre ligde de çok önemli şampiyonluk adaylarından biri. Kendi takımım için de hiçbir karamsarlığa mahal olmadığını düşünüyorum. Etrafımızın da aynı şekilde duyarlı ve inançlı olması lazım. Negatif enerji bizim en son ihtiyacımız. Biz şu anda bulunduğumuz yerden uzaklaşıp olabilecek en iyi yere gelmek arzusundayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Olin Edirne çok kuvvetli bir takım, ligin en kuvvetli 8-10 takımından biri. Bunu zaten herkes biliyor. Ben geri döndüğümde çok iyi hazırlanmış bir takım buldum. Galatasaray Medical Park’ı 10 sayı farkla yenen bir Antalya BŞB’ni 20 sayı farkla yendi takımım. Demek ki iyi bir takımımız var ki 10 maçtır yenilmeyen Galatasaray’ı yenen bir takımı burada 20 farkla yendi."

Olin Edirne, Beko Basketbol Ligi’ndeki 24’ncü hafta karşılaşmasında 24 Mart Cumartesi günü Ankara Spor Salonu’nda Türk Telekom’a konuk olacak.



EÖ(LK/SS)