26’ncı Olgunlar Futbol Turnuvası Hilton Hoteli’nde gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Metin Begüm, "Bu yıl 26’ncısı düzenlenecek olan Olgunlar Futbol Turnuvasını Bursa ve Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan rahmetli Nejat Biyediç anısına düzenleme kararı aldık" dedi.

Başkan Begüm, turnuvaya ilişkin olarak da, "Bu yılki turnuvada FİFA’nın da üzerinde duyduğu 'Saygı'dan yola çıkarak, şampiyon takıma verilecek olan kupa Saygı Kupası olacak. Bu yıl turnuva sonunda basın mensuplarına da en iyi haber, köşe yazısı, fotoğraf ödülleri dalında ödüller verilecek. Nejat hocamızı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz’’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

TEKNİK DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM: GÜZEL BİR ADIM

Turnuvanın tanıtım toplantısına katılan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bu yılki turnuvanın Bursaspor için önemli bir yere sahip olan değerli futbol adamı Nejat Biyediç adına düzenlenecek olması, adının yaşatılması adına çok güzel bir adım. Turnuvanın Nejat Biyediç adına olduğunu hatırlatarak, Bursalıları bu turnuvaya katılmaya davet ediyorum" dedi. Tanıtım toplantısına Nejat Biyediç’in eşi Mirna Biyediç de katıldı.

26’ncı Olgunlar Futbol Turnuvası kayıtlarının mayıs ayının 2'nci haftasına kadar sürecek. Müsabakalar ise yine mayıs ayının 2’nci haftasında başlayıp haziran ayında bitip, Merinos Stadı’nda oynanacak.