Dünya Motonotik Federasyonu (U.I.M.), Monaco'nun ünlü Salle des Etoiles salonunda düzenlediği 2011 sezonu Ödül Töreni'nde, dünyanın dört bir yanından gelen Offshore, Pleasure Navigaiton, Aquabike ve Circuit kategorilerindeki Dünya Şampiyonları'na ödüllerini dağıttı. 25 farklı ülkeden 80 Dünya Şampiyonu'nun ödüllerine kavuştuğu organizasyonda, 2011 Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonu olan Alpay Akdilek ve Kerem Tuncer'den oluşan Stihl takımı Dünya Şampiyonluğu ödüllerini, UIM Genel Sekreteri Andrea Dini'den aldılar.

Yaklaşık 500 VIP konuğun katılımı ile gerçekleştirilen gecede her yıl UIM tarafından verilen "Stefano Casiraghi Memorial Trophy" ödülü ve 2011 UIM Çevre Ödülleri de sahiplerini buldu.

İstanbul Offshore Kulübü de 2011 sezonunda "Karbon Zero" sertifikasını Dünya Federasyonu'na kazandıran ilk organizatör olarak, "Green Diploma" sertifikası ile ödüllendirildi.

Türk kafilesinin geniş katılımla yer aldığı gecede, Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Enver Oral ile Federasyon Asbaşkanı, İstanbul Offshore Kulübü Başkanı ve U.I.M. Yönetim Kurulu üyesi Uğur Işık, Dünya Offshore 225 Şampiyonları Alpay Akdilek ve Kerem Tuncer ile aileleri de hazır bulundular.

Başkan Uğur Işık bu prestijli gecede U.I.M. Dünya Circuit Şampiyonası'nın, sınıflarında şampiyon olan sporcularına da ödüllerini verdi.