NE ŞAMPİYONLUĞU

Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba, Kasımpaşa yenilgisinin ardından şampiyonluk şansını soran gazetecilere, “Maç maç bakıyoruz. Böyle bir hedef olduğunu söylemedik. 8 maçımız var, duruma bakacağız” diye konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kasımpaşa’nın hakkını teslim etti, rakiplerinin kazanmayı hak ettiklerini söyledi.
Rakibin önde oynayan 4 futbolcusunun yeteneğini ve kalitelerini bildiklerini belirten Aybaba, “Oyuna çok kötü başladık. Rakibe boş alan bırakma özelliğimizi sürdürdük. 1-1’den sonra toparlandık ama olmadı. Sadece ikinci yarının 15 dakikalık bölümünden memnunum. Kasımpaşa daha net pozisyonlara girdi, galibiyeti hak etti diyebiliriz” ifadelerini kullandı.


Aybaba, şampiyonluk şanslarıyla ilgili bir soruya, “Maç maç bakıyoruz. Böyle bir hedef olduğunu söylemedik. 8 maçımız var, duruma bakacağız” yanıtını verdi.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze de, iki takımın da açık futbol oynadığını ve taraftarların 4 güzel gol seyrettiğini belirtti. Gürcü çalıştırıcı şöyle devam etti: “Maçın tempolu geçeceğini daha önceden tahmin ettik. Deplasmanda oynarken Beşiktaş’a karşı kontra ataklarda iyi sonuç alırsanız işiniz kolaylaşır. Oyuncularım konuştuğum her şeyi 90 dakika boyunca yapmaya çalıştı.”