Kampın 21 temmuz tarihinde başlayacağını belirten Gökhan Yıldırım, "Kampta 10 gün fiili olarak görev yapacağım. Hem tecrübemi artırmak, hem de ilişkileri geliştireceğim. Üç yıl içinde Amerika'ya gönderdiğimiz oyuncularımız oldu. Son olarak Ramazan Özkan'ı yolladık. Şu anda Amerika'da hem okuyor, hem de basketbol eğitimine devam ediyor" dedi.

Yıllarca hayallerinin peşinden koştuğunu ve Bağlar Belediyesi Spor Kulübü olarak hiç bir zaman pes etmediklerini söyleyen Gökhan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Bu kadar büyüyeceğimizi tahmin etmemiştik. Amerikalar'a kadar açılacağımızı ve basketbol beşiği olan bir ülkeye oyuncu vereceğimizi, aklımın ucundan geçmemiştim. İnsanlar hayal ettikçe büyür ve hayal ettikçe gelişir. Hayallerimizin peşinden koştuğumuz sürece başarabileceğimizi gördük. Hayallerinizin peşinden koşun ve asla vazgeçmeyin."

Bağlar Belediyesi Spor Kulübü yöneticisi Sabahattin Kızılkan ise, "Basketbol artık bölgemizde bir marka halini aldı. Gökhan hocamızın Amerika'ya davet edilmesinden belediye olarak mutluluk duyduk. Daha önce de kulup olarak ABD'ye baskebolcu gönderdik. Kulübümüz marka haline gelodi" diye konuştu.

GÖKHAN YILDIRIM KİMDİR?

Diyarbakırlı olan Gökhan Yıldırım, 8 yaşında basketbol ile tanıştı ve 20 yıldır basketbol antrenörlüğünü yapıyor. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yılın antrenörü seçilen Yıldırım, ayrıca Osman Solakoğlu ödülünün de sahibi.


MT(GG/AÖ)  (FOTOĞRAF)