STATTA YER KALMADI

Bursaspor’un gelişiyle Nazilli’de hayat adeta durdu. Maç öncesi stat önünde

uzun kuyruklar oluştu. Tribünler maçın başlamasından saatler önce doldu. Futbolseverler stat çevresindeki evlerin balkonları ve çatılarına çıkarak karşılaşmayı izledi. Biletler tamamen tükendi.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK RÜZGARI

Bursaspor taraftarları, centilmenlik örneği göstererek karşılaşmadan önce Nazilli Belediyesporlu futbolcularını tribüne davet etti ve alkışladı. Bunun üzerine Nazillili taraftarlar da Bursasporlu futbolcuları tribüne davet etti. İki takım taraftarı daha sonra birbirlerini alkışladı. Ardından her iki takım futbolcuları bir araya gelerek tribünlerin bu centilmenlik gösterisine alkışlarla destek karşılık verdi.

TUNCAY ŞANLI'YA BÜYÜK İLGİ

Nazillispor taraftarı Tuncay Şanlı’ya büyük ilgi gösterdi. Tercübeli futbolcuya yönelik ev

sahibi ekibin taraftarları uzun süre tezahüratta bulundu. Tuncay da kendisine gösterilen bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve taraftarı selamladı.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Bursaspor taraftarı Nazilli’de de takımını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 300 kişilik yeşil beşazlı taraftar, tribündeki yerlerini aldı ve takımlarına büyük destek verdi.

ŞANS BULDULAR

Bursaspor tenik direktörü Ertuğrul Sağlam, takımının Nazilli Belediyespor'las oynadığı Ziraat Türkiyes Kupası maçında lig karşılaşmalarında az forma

verdiği futbolcularını sahaya sürdü. Harun Tekin, 10 Kasım 2011’de Kırıkhanspor’la oynanan Türkiye Kupası maçından sonra yeşil beyazlı formayı ilk kez bir resmi maçta Nazillispor karşısında giydi. Peterri Forsell de UEFA Avrupa Ligi’ndeki Twente maçından sonra ilk kez şans bulan isim oldu.



EK(CE/AÖ)