Belediyenin inşaa çalışmalarına 2 yıl önce başladığı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nin açılışı paşa çayşırı meviksinde gerçekleştirildi. Açılışa Vali Zübeyr Kemelek, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Belediye Başkanı BBP'li Doğan Ürgüp, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman, eski milli futbolcular Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Erdal Keser, Erdi Demir katıldı.

Saygı duruşu ve İsbtiklal marşının okrunması ile başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu isminin yaşatılması anlamında tesislerin gençliğin ve sporun hizmetinde olacağını belirtti. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Vali Zübeyr Kemelek de hayırlı ols un dileklerinde bulundu. Yağmur nedeni ile konuşmalar kısa tutulurken Sivaslı türkücü Onur Şan kısa bir konser verdi.
ŞÖHRETLER MAÇI
Törenin sonunda ise aralarında Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Erdal Keser ve Erdi Demir ile sanatçılar Onur Şan ve Cengiz Özkan'ın yer aldığı beyaz takım ile daha önceki tarihlerde Sivasspor forması giymiş oyunculardan oluşan kırmızı takım gösteri maçında karşı karşıya geldi. Protokol üyelerinin başlama vuruşunu yaptığı müsabakayı beyaz takım 6-4 kazandı. Eski milli futbolcular Hami Mandıralı ve Tanju Çolak ve Erdal Keser attıkları birbirinden güzel goller ile seyirciden alkış alırken, yeteneklerinden bir şey kaybetmediklerini gösterdi.

 
HY(EA/SS)