Yeni sezon öncesinde kamp çalışmalarına başlayacak olan MP Antalyaspor'da futbolcular Medical Park Antalya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Sezonun ilk antrenmanını bugün akşam yapacak olan futbolcular, gruplar halinde geldikleri hastanede kan tahlilleri, akciğer filmi, kalp muayenesi, göz muayenesi ve efor testi gibi muayenelerden geçti.

LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Hastanede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç oyuncu Emrah Başsan, yeni sezon için ilk adımı hastanede attıklarını belirterek, "İnşallah bu sezon bizim için hayırlısı olur. Lige iyi başlamak istiyoruz. İlk adımı hastanede attık, umarım ikinci adımı da ligde atar ve iyi başlarız" diye konuştu.

YENİ TRANSFERLER KATKI SAĞLAYACAKTIR

Deneyimli oyuncu Uğur İnceman ise "Bugün takım olarak sağlık kontrolünden geçiyoruz. Umarım sezona turp gibi başlarız. Takıma yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Onlar da mutlaka katkı sağlayacaktır. 2-3 kamp dönemi geçireceğiz. Onlarda da iyi bir çalışma gerçekleştirip, aradaki uyumu sağlayıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

GEÇEN YIL ÇOK SIKINTI ÇEKTİK

Geçen sene çok enteresan bir lig yaşadıklarını dile getiren Uğur İnceman, ligin uzaması, ocak ve şubat aylarında üst üste maçların oynanmasının sezonun son periyodunda takım olarak sıkıntı yaşamalarına neden olduğunu anlattı. Geride kalan o dönemden gereken dersleri çıkaracaklarını vurgulayan Uğur İnceman, "Oradan çıkarmamız gereken çok ders var. O hataları bir daha yapmamak için onlardan ders çıkaracağız" dedi.

SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Yeni sezon için iyi bir hazırlık dönemi geçirip, lige iyi başlangıç yapmak istediklerini ifade eden İnceman, "Nasıl başlarsan öyle bitirirsin. Umarım biz iyi bir başlangıç yaparız. Çok fazla sıkıntı, sakatlık yaşamadan, sağlıklı bir sezon geçirip iyi bir Antalyaspor seyircilerimize izleteceğimize inanıyorum" dedi.

ÜNİVERSİTE STADI DAHA İYİ OLACAK

Uğur İnceman ayrıca, yeni sezonda maçları Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynayacaklarını aktararak, "Orada umarım seyirci kitlesi daha çoğalır. Bizim beklentimiz o. Oradaki ambiyansı tabi hiç görmedim, oynayıp göreceğiz. Ama Mardan'dan daha güzel olacaktır. Çünkü mesafe kısalacak. Bunun da seyircimizi stada çekeceğine inanıyorum" diye konuştu.

DİARRA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

MP Antalyaspor'da sağlık kontrolünden geçirilen Uğur İnceman, Emrah Başsan, Ali Tandoğan, Mehmet Eren, Deniz Barış, Sammy Ndjock ve yeni transfer Senegalli forvet Lamine Diarra'nın da aralarında bulunduğu futbolcular, daha sonra hastaneden ayrıldı.