Maçın ilk saniyesinden itibaren oyun bakımından kendilerini mutlu etmeyen bir görüntü çizdiklerini belirten Şenol Güneş, "Sadece maçın son birkaç dakikasında iyiydik. Hangi mazereti söylesek bile haklı çıkamayız. Keyif almayan bir oyun gördük. Bireysel ve takım olarak iyi değildik. Mağlubiyeti hak ettik. Bu sonuç bizi sarsmıştır. Umarım kendimizi en kısa zamanda toparlarız" dedi.

Medical Park Antalyaspor'un sahaya ve hava koşullarına uyumlu bir oyun ortaya koyduğuna değinen Şenol Güneş, şartlar ne olursa olsun bugün iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını kaydetti.

ANTALYASPOR İYİ OYNADI VE HAKETTİ

Bordo mavili takımın futbolcusu Alanzinho da, kendileri için zor bir gün olduğunu söyleyerek, "Maçın hemen başında yediğimiz golle bu zor günü içinden çıkılmaz hale getirdik. Çok iyi oynamadık ama duran toptan beraberliği sağladık. Ancak yine de oyunun kontrolünü ele alamadık. Hakkaniyetli olmak lazım: Antalyaspor iyi oynadı ve hak ettiği gibi maçı kazandı. Bu saatten sonra ne üzülmeye hakkımız var ne de buna zamanımız. Üst üste zorlu maçlar oynayacağız ve daha çok çalışmalıyız" diye konuştu.

Adrian ise, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Ben son iki maçta gel-git yaşadım. Çok iyi oynadığınız maçtan sonra böyle bir oyun ortaya koymak herkesi hayal kırıklığına uğratır. Ben de hayal kırıktığı yarattığımı düşünüyorum. İyi oynamadım. Takıma, katkıda bulunamadım. Hepimiz için üzücü bir sonuç ortaya çıktı."

ÖZDİLEK HAK EDENİN KAZANDIĞI BİR MAÇ OLDU

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de, üst üste zorluk derecesi yüksek 2 maç oynadıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Trabzonspor ligin ikinci yarısında 7'de 6 yapan bir takım olarak buraya geldi. Biz ise, 8 haftalık periyotta kazanma adına futboldan ödün vermedik. İyi futbol oynadık. Kazanabileceğimiz maçlar beklentimizin altında geçti. Bugün de maçın başından sonuna kadar Trabzonspor'dan daha fazla istedik. Daha fazla mücadele ettik. Daha farklı bir sonuç olabilirdi. Galibiyeti hak eden bir takımdık. Rakibin buraya fiziksel ve zihinsel olarak yorgun geleceğini düşünüyorduk. Öyle de oldu. Maçın 60'ncı dakikasından sonra bu düşüncemizde haklı olduğumuzu gördük. İyi futbol oynuyoruz ve oynamaya devam edeceğiz. Oyuncularımı isteklerinden ve kazanma azimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Hak edenin kazandığı bir maç oldu."

Özdilek, yeni transfer Jaba ile ilgili bir soruya ise, "Takıma çok faydalı oldu. İlk maçı olduğu halde beklentilerimizin üzerinde futbol sergiledi" dedi.

DOĞA KAYA: RAKİBİN KİM OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL

MP Antalyaspor oyuncusu Doğa Kaya ise, kendileri için önemli olan bir maçtan 3 puan aldıklarını söyleyerek, "Sıralamada üst sıralara yükselmek açısından önemli bir maçtı. Sezon başından beri ilk 8'i yakalamak istiyorduk. Bugün rakibin kim olduğu çok önemli değildi. Kazandığımız için mutluyum" diye konuştu.

Mehmet Yılmaz da, bugüne kadar çok iyi oynamalarına rağmen kazanamadıklarından yakınarak, bugün hem iyi oynadıklarını, hem de maçı kazandıklarını anlattı.


SE(SU/Aİ)