Oyuncularının üzerinde çok baskı olduğunu, ancak bunun mazeret olamayacağını belirten Mehmet Özdilek, "Bu maçlarda bireysel hata yapmayacaksın. Üzgünüz. Samsun'un İstanbul'da Beşiktaş'ı yenmesi, son hafta Antalyaspor ile Samsunspor maçlarının çok daha önem teşkil etmesine neden oldu. Tabi son hafta rakibin kim olduğu, nerede oynandığı çok önemli değil. Biz şimdi 3 puan öndeyiz ve herşey lehimize. Ağlamanın anlamı yok. Bugün itibarı ile tekrar ayağa kalkmalıyız. Samsun İstanbul'da Beşiktaş'ı yeniyor. Biz de İstanbul'da Fenerbahçe'yi yenmeliyiz. Aşırı konsansantrasyonun bedelini ağır ödedik" diye konuştu.

Kırmızı beyazlı futbolcu Ömer Çatkıç, bugün 1 puan alarak ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyleyerek, "Bursaspor gerçekten çok iyi oynadı ve haklı galibiyet elde etti. Önümüzdeki hafta ligde kalmamıza yarayacak puanı alarak Antalya'ya dönmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız" dedi.

Uğur İnceman ise Bursaspor'un kendilerinden çok daha iyi oynadığını belirterek, "Bugün takım olarak çok kötüydük. Ama kimsenin korkuya kapıldığı yok. Biz gidip İstanbul'da kendi işimizi kendimiz bitireceğiz. Bunu herkes böyle bilsin" diye konuştu.

SAĞLAM: PLAY OFF İÇİN OYNADIK VE KAZANDIK

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen hafta play off için rakiplerinin hepsinin maçlarını kazandığını ve kendilerinin de 6'ncılıktan 9'unculuğa indiklerini hatırlatarak, "Bugün 3 puanla ayrılmamız gerekliydi ki play-off'u garantileyelim. Haftaya Gaziantepspor maçında final oynamamak için 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu. Hatta 1 puan da yetmezdi. İyi futbol oynadık. İyi mücadele ettik. Neticede, güzel mücadele ederek ikinci play-off'u garantileyen ilk takım olduk. Oyuncularımı kutluyorum. Önümüzdeki hafta Gaziantepspor maçını kazanarak play-off'a daha avantajlı girmek istiyoruz" dedi.

Yeşil beyazlı futbolcu Adem Koçak ise kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Belki de sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyorduk. Play-off'u garantilemek için kazanmamız gerekiyordu. Neticede 3 puan aldık. Önümüzdeki hafta bunu Gaziantepspor maçı ile sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

İbrahim Öztürk de bundan sonraki maçı kazanarak play-off grubuna en iyi şekilde başlamak istediklerini sözlerine ekledi.


SE(HA/Aİ)