M.City'yi nefesleri kesen bir maç sonrası son dakika golüyle mağlup eden R.Madrid'de Mourinho'dan ilginç benzetme...


 Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun 90. dakikada kaydettiği gol ile Şampiyonlar Ligi ilk grup maçında Manchester City'yi 3-2 mağlup eden Real Madrid, galibiyetin coşkusunu yaşıyor.

Maçtan sonra basın toplantısında konuşan Portekizli teknik adam Jose Mourinho, takımının, sonuç ne olursa olsun gösterdiği performansın kendisine gurur verdiğini belirterek, "Oyuncularıma hep aynı şeyi söylüyorum. Bu akşamki gibi mücadele ettiğimiz maçları kaybetmemiz hiç problem değil. Bu gece sahada hayvanlar gibi mücadele ettik. En çok sevindiğim konu bu" diye konuştu.

Takımının mücadeleyi hiç bırakmadığını belirten Portekizli teknik adam, "Her zamankinden daha agresif, daha istekli bir performans gösterdik. 2 kere yenik duruma düştük ama yılmadık ve maçı kazanmasını bildik. En önemlisi mücadeleyi bırakmadık" dedi.

Mourinho, Real Madrid tarihinde kendisinin yerinin çok az olduğunu ancak taraftarların görmek istediği şeyin, Manchester City karşısındaki performans olduğunu ifade etti.

Aynı toplantıda görüşlerini belirten Manchester City'nin İtalyan menajeri Roberto Mancini ise, "Kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Rakiplerimizi tehlikeli alanlara çok fazla sokuyoruz. Real Madrid'i yenmek üzere iken birden maçı kaybettik. Bu çok üzücü bir durum" diye düşüncelerini dile getirdi.