Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki koordinatörlük binası bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe 17'nci Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy başta olmak üzere organizasyon ekibinin tamamı katıldı. Koordinatörlük bahçesinde Nevin Yanıt'ın finalde koştuğu 12.58'lik derecenin rakamlarını oluşturan ekip üyeleri ayrıca 'Teşekkürler Nevin' yazan pankart ile milli atlete başarılarının devamını dilediler.

17'nci Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy, yaptığı açıklamada Nevin Yanıt'ın başarısı ile gururlandıklarını belirterek, 4’üncü atlet ile aynı dereceye imza atan milli sporcunun Londra'da oldukça başarılı bir yarışma çıkardığını söyledi. Yanıt'ın, gelecek yılın Haziran Ayı'nda Mersin'de düzenlenecek 17'nci Akdeniz Oyunları'nda yarışacağının altını çizen Aksoy, "Nevin, olimpiyatlarda kendini bir kez daha aştı ve 12.59'un da altına indi. 2013 yılı Nevin için bambaşka bir yıl olacak. Nevin, kendi adını taşıyan Nevin Yanıt Tesisleri'nde bütün dünyaya Mersin'in başarı öyküsünü anlatacak. Onun başarılarıyla iftihar ediyor ve 17'nci Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü olarak kendisini gönülden kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil edecek tüm sporcularımıza da başarılar diliyoruz" dedi.

Koordinatörlük çalışanları olimpiyatlar öncesinde Nevin Yanıt'ın hedefi olan '12.59' derecesinin rakamlarını oluşturarak milli atlete destek vermişlerdi.

 

Mİ (AP/RT) (FOTOGRAFLI)