Mesut G.Saray maçı için ne dedi?

Real Madrid'in Galatasaray ile oynayacağı rövanş maçı öncesinde Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil, BJK TV'ye konuştu.



Real Madrid'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil, BJK TV stüdyolarına konuk oldu.

İspanyol kulübü Real Madrid, Galatasaray'la İstanbul'da oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı öncesi son çalışmasını BJK İnönü Stadı'nda gerçekleştirdi.
Antrenman öncesi BJK İnönü Stadı'nda bulunan BJK TV stüdyolarını ziyaret eden Özil ile Beşiktaş JK İletişim Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürü Tuğrul Yenidoğan bir süre sohbet etti.
Daha sonra BJK TV canlı yayınına katılan Mesut Özil, İstanbul'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu;

"İstanbul'da olmak çok güzel. Fazla şans bulamasam da İstanbul'a geliyorum. Türkiye ligini pek takip edemiyorum, genellikle arkadaşlarımdan bilgi alıyorum. Almeida ile Werder Bremen'de birlikte oynadım. Ara sıra kendisiyle iletişim kuruyorum. Almeida, Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu, İstanbul'da yaşamanın çok keyifli olduğunu ve insanların da çok cana yakın olduğunu söylüyor. Beşiktaş çok büyük bir takım, ligde onlara başarılar diliyorum. Real Madrid fanatiği olduğum için Guti'yi sürekli izlerdim. Guti, Beşiktaş'ta da oynadı. O çok başarılı ve kaliteli bir futbolcu. Benim için söylediği güzel sözler nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum."