Kosova medyasında çıkan haberlerde, 1989 yılında Kosova’dan ayrılan Muhammet Hasani’nin, ünlü futbolcu  Messi’yi  giydiren terzi olduğu belirtildi. Messi’yi giydiren Kosovalı Muhammet Hasani Kosova’da günün konusu oldu.

Kosova medyasında çıkan haberlerde; 2000 yılından bu yana Barselona’da yaşayan Muhammet Hasani’nin, ‘2010 Altın Top’ ödül töreninde Messi’yi giydiren terzi olduğu belirtildi. Kosova’nın ‘Sport’ gazetesine açıklama yapan Muhammet Hasani, “Messi 2010 yılında ZürihteAtın Topu’ almak için gitmeden önce, çalıştığım şirkete babasıyla ve kardeşleriyle gelerek  tören için elbise sipariş etti. Bende, siyah kadife bir takım, beyaz gömlek ve siyah papyon  giymesini önerdim. Bir hafta içinde giysilerini hazırladım” dedi.Ayrıca, Hasani, 2010 yılından bu yana Messi’nin elbiselerini tasarladığını ve Messi’yi giydirdiğini ifade etti.

Haberde, Avrupa’ya gitmeden önce Priştine’de terzilik yapan Hasani’nin, 7 yıl İngiltere’de çalıştığı, 1998 yılından bu yana da İtalya’nın ‘Ermenegildo Zegna şirketinde terzi ve tasarımcı olarak çalıştığı belirtildi.