Macit Özcan Spor Kompleksi'nde Nurullah Sağlam gözetiminde ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan futbolcular, daha sonra salona geçtiler. Kırmızı lacivertli ekip, salonda daha çok kuvvet çalışması yaptı.

Antrenmandan sonra Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak'ın bu maçta cezalı olmasının kendileri açısından avantaj olduğunu belirten Nurullah Sağlam, şöyle devam etti:

"Ancak her şeye rağmen Trabzonspor genç bir kadroya sahip. Ligde, genel anlamda 35 puana sahip olanlar da dahil hemen hemen her takım alt bölgelerin sıcaklığını hissetmeye başladı, tabi buna biz de dahiliz. Dolayısıyla şu andan itibaren biz 7 haftalık bir lig oynamayı kabul ediyoruz ve son 7 haftaya avantajlı giriyoruz. Bence fikstür avantajı diye bir şey hiç bir takım için yok. Dolayısı ile bu haftadan başlayarak barajın 39-40'larda olacağını da hesaplayarak kendimize göre bir planlama yapıp yolumuza devam edeceğiz."

Bu sıkıntılı süreçten çıkacak güçte olduklarını farkında olduklarını kaydeden Nurullah Sağlam, şöyle dedi:

"MAÇLAR ADİL OYNANMALI"

"Tek istediğimiz her maçın adil şartlar altında oynanması. Burada sadece geçen haftaki hakem hatalarını kastetmiyorum. Daha önceki haftalar da var. İkinci yarıya başladığımız andan itibaren bir kaç maçı sayabiliriz. Tabi bunu bütün hakemlere mal etmemek gerekir. Dün mesela Gaziantepspor-Orduspor maçını seyrettim, hakemi sahada görmedim bile. Yani bir kaç hakemi bunların dışında tutmak lazım ama gerçekten hakemler konusunda sıkıntılı bir süreç yaşadık."

Son haftalara girerken bazı rakiplerine göre avantajlı, bazılarına göre de dezavantajlı durumda olduklarını vurgulayan Nurullah Sağlam, şöyle konuştu:

"Arada 1-2 puan oynuyor. Dolayısıyla şu andan itibaren ikili averajlar bile hesap edilmeye başlanacak. Ama biz her şeyden önce bir maç kazanmalıyız. Trabzonspor ya da Orduspor maçı olabilir. Ya da bu 2 maçtan çıkaracağımız 4 puan bizi bu sıkıntılı bölgeden çıkarır. Tonia, Zurita ve Erdal'ın sakatlıkları devam ediyor. Başka cezalı ya da eksik oyunculuz yok."


Mİ(AP/AÖ) FOTOĞRAF