HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ RENK KATTI

Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki çalışmalar öncesinde Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Onursal Başkan Hacı Bayram Birinci ve teknik direktör Nurullah Sağlam, birlikte kulübün 87'inci kuruluş yıldönümü pastasını kesti.

Pastanın kesildiği sırada yapılan havai fişek gösterisi ve taraftarın yaktığı meşaleler renkli görüntüler oluşturdu. Taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan oyuncular, hatıra fotoğrafları çektirirken, kutlamaların ardından kırmızı lacivertli takım, Nurullah Sağlam nezaretinde yaklaşık 1 saat 20 dakika idman yaptı. Çalışmalara Mersin İdmanyurdu'nun Galatasaray'dan kiraladığı Juan Emmanuel Culio'da katıldı.

"TARAFTARIMIZA 3 PUAN HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ"

Antrenmanın bitiminden sonra açıklamalarda bulunan Nurullah Sağlam, her zaman ilklerin zor olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Maç oynayacağımız gün bayramın birinci günü ve bugünde bizim için çok anlamlı bir gün. Kulübümüz kuruluşunun 87'inci yıldönümü. Bu vesileyle taraftarımıza özellikle iyi futbolla birlikte, bir 3 puan hediye etmek istiyoruz. Şu anda takımların hepsi tam anlamıyla lige hazır değil. Özellikle biz de yenilenen bir ekibiz. Bizimde bu anlamda belli sıkıntılarımız var. Bazı oyuncularımızın aramıza geç katılması, bu sıkıntılarımızdan bir tanesi ama her takım hemen hemen aynı sıkıntıdan muzdarip. Biz en iyisi ile seyircimizin karşısında olmaya çalışacağız."

Kamp dönemini de değerlendiren Nurullah Sağlam, bu konuda şöyle dedi:

"İkinci kamp döneminde yurt dışında Medical Park Antalyaspor ile Kardemir Karabüksporla oynadık. Bu iki takımla oynayacaksak, niye oralara gittik. Memleketimizde gerçekten iklim olarak, saha olarak güzel yerler var. Oynadığımız şartlar ve sahalar bizimkilerden çok iyi değil. Yani farklı bir mantıkla, farklı bir beklentiyle yurt dışına gittik ama buradaki Davraz kampı belki de bizim için orada ki kamptan daha anlamlı oldu."

"CULİO'YU İSTİYORDUK OLDU"

Galatasaray'dan kiralanan Juan Emmanuel Culio hakkında ki düşüncelerini aktaran Sağlam, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Özellikle kendi oyun sistemimde gerçekten bir oyun kurucunun olması çok önemli. Özellikle bu zamana kadar 10 numarayı biri için sakladıysak oda Culio içindi. Çünkü sezon başında beri görüşüyorduk. Özellikle burada Sayın Fatih Terim'e çok teşekkür ediyorum. Kendisine sezon başında görüştüğümüz Culio ile ayrılma fikirleri olursa bize iletecekleri söylediler. Teknik açıdan ayrılma süreci başlayınca bizi aradılar."


Mİ(AP/AÖ) FOTOĞRAF