Macit Özcan Spor Kompleksi'nde yapılan antrenmana grip olan Yattara'nın dışında tüm futbolcular katıldı. Nurullah Sağlam, antrenmanın bitiminde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Şu ana kadar hiçbir takım için özel bir tedbir almadık. Fenerbahçe için de böyle bir şey düşünmedik. Ancak, takım olarak ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Fenerbahçe, gerçekten iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Onlar da özellikle yukarılarda kalabilmek îçin mutlak galibiyet düşüncesi ile sahaya çıkacaklar. Bayan seyircinin önünde oynayacağız. Hanımefendilere güzel bir futbol ziyafeti çekmeye çalışacağız."

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'la Brezilyalı oyuncusu Alex arasında yaşanan huzursuzluğun kendileri için bir avantaj olup olmayacağı yönündeki soruya da cevap veren Nurullah Sağlam, şöyle dedi:

"Bunu kendi adımıza bir avantaj olarak tabi ki görmüyoruz. İnsan istiyor ki, böyle sorunlar hiç yaşanmasın. Özellikle antrenör ve oyuncu arasında. Ama dediğim gibi bu bizim için bir avantaj değil. Fenerbahçe'deki en sondaki adam, bizim en çok istediğimiz adamlardan biri olabiliyor ara ara. Şu anda hiç 18'e giremeyen bazı oyunculara bile talip olduk, ama kadromuza katamadık bile. Dolayısıyla Fenerbahçe'de kim oynarsa oynasın o gün sahaya çıktığında, iyi olduğunda belki de bir maç kurtarabilecek kadar iyi adamlar."

Rakiplere göre kadroda ufak tefek değişiklikler olabileceğini ifade eden Nurullah Sağlam, depyasmanda iyi sonuç almak istedikyerini belirtti.

Pazar günü İstanbul'da Fenerbahçe ile zorlu bir sınava çıcakacak olan Mersin İdmanyurdu'nda grip olan Yattara'nın dışında Ömer Aysan ve Mustafa Sarp'ın da hafif sakatlıklarının bulunduğu öğrenildi.


Mİ(AP/AÖ) FOTOĞRAF