Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Felipe Melo, NTV Spor'a konuştu. 

Brezilyalı yıldız şunları söyledi: "Kopenhag maçında gol yememek bizim için çok önemli. Kopenhag kapalı kutu. Elimizden geleni yapacağız. Real Madrid maçında 20 dakika iyi oynadık. Eğer pozisyonları değerlendirseydik çok farklı olurdu. Kopenhag maçı Madrid maçından daha zor. Kritik bir mevkide oynuyorum. Hatayı aza indirerek oynamalıyım. Şampiyonlar Ligi'nde her zaman olduğu gibi gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak. Bunun için Galatasaray maksimum performansını vererek elinden geleni yapacak. Grup üçüncülüğünü düşünmüyorum. Fatih Terim ve Mancini'nin benden istekleri hemen hemen aynı. İki hoca da çok önemli bir başarıya imza attı. İkisinin de kariyer anlamında çok önemli işler yaptığını söyleyebilirim. Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Buradan ayrıldıktan sonra çok iyi hatırlanmak istiyorum."

Melo Spor Toto Süper Lig için şöyle konuştu: "Ligde daha çok maç var. 6 puan kapanmayacak bir fark değil. Rakiplerimize saygı duyuyoruz ama kendi gücümüzü de biliyoruz. Son 2 yılın şampiyonuyuz. Türkiye'de kaliteli takımlar var. Derbi kazanmak, şampiyonluğa ulaşmak kadar önemli değil. En önemli hedef ligde şampiyon olmak. En büyük amacımız Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmekten ziyade şampiyon olmak."     

"Türkiye'nin Brezilya 2014'te olmasını ister miydi?" sorusuna Brezilyalı oyuncu, "Gerçekten Türkiye'nin Dünya Kupası'nı gitmesini çok isterdim. Maalesef bu gerçekleşmedi. Bundan sonraki turnuvaya mutlaka gideceklerdir. Çünkü başlarında Fatih Terim gibi büyük bir hoca var" yanıtını verdi. 

Melo "Fatih Terim'in gidişinden etkilendi mi?" sorusuna ise şöyle karşılık verdi: "Kendisi yaşayan bir efsane. Galatasaray Kulübü'nün Fatih hocanın heykelini dikmesi lazım. Çok önemli başarılara imza attı. Taraftarın hala Terim'i desteklemesi normal. Başarılarda başkanımızın da yönetimin de payını unutmamak lazım."