İstanbul'da katıldığı bir etkinlikte otizm hastalığıyla mücadele eden çocuklara yardım elini uzatan Mehmet Topal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada milli takım sürecinin iyi geçtiğini, yorucu bir sezon yaşadıktan sonra, milli maçlardaki galibiyetlerin morallerini yerine getirdiği ve yorgunluğu unuttuklarını söyledi.

İstanbul'u çok sevdiğini ve dünyanın en güzel şehirlerden biri olduğunu dile getiren Mehmet Topal, Fenerbahçe'ye transferi konusunda ise ser verdi, sır vermedi.

Milli futbolcu transfer ve Fenerbahçe sorularına şu yanıtları verdi:

"Transfer işi nasip işi. Futbolda yarın ne olacağını bilemiyorsunuz. Ne koşuşursam yanlış anlaşılabilir. Çünkü Valencia ile kontratım devam ediyor. Valencia'da 2 güzel senem geçti. Dediğim gibi kısmet. Ailem ile karar vermek gerekiyorsa oturup konuşacağız. Bu arada hemen söyleyeyim Valencia beni gözden çıkardı diye bir şey yok. Böyle bir şey olsa direkt bize söylerler. Hatta uzun yıllar orada oynamamı istiyorlar. Tabii profesyonelsiniz. Teklifler aldık, bu gayet normal. Teklifler ile menajerim görüşüyor. İstanbul'da işlerimiz var, bazı sosyal etkinliklere katılıyoruz. Sonra tatile çıkacağız"


UD(UD/FG)