"FUTBOLDA BUNLAR DA VAR"

Mehmet Özdilek, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçı için basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularına da cevap veren Mehmet Özdilek, 6 hafta sonra Beşiktaş karşısında aldıkları mağlubiyete üzüldüklerini belirtirken, "Ancak futbolda bunlar var" diye konuştu. Sahalarında çok iyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerini vurgulayan Mehmet Özdilek, şöyle devam etti:

"Seyredenlerin keyif aldığı, futbol heyecanının yüksek olduğu bir maç oldu. Maçı 5-3 kaybettik, 6-4'de kazanabilirdik. Her maçtan, alınan her sonuçtan bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz. Defansif anlamda bir sıkıntı yok. Pozisyon üretip gol atıyoruz. Diğer yandan bakıldığında 5 gol yedik. Kendimizi biraz geliştirmemiz gerekiyor."

"TEK DÜŞÜNCEMİZ BURSA'DA KAZANMAK"

Gerçek konunun ligde bulundukları konum olduğuna da dikkati çeken Mehmet Özdilek, sözlerinis şöyle sürdürdü:

"Liderle aynı puandayız. Buralarda kalmanın daha fazla sorumluluk, ciddiyet ve çalışma gerektirdiğini biliyoruz. İyi futbolumuzu, iyi oyun istikrarımızı devam ettirip lig sonunda hak ettiğimiz yerde olmak istiyoruz. Bu hafta Bursaspor'a karşı oynayacağız. Düşünce ve oyun anlayışımızda hiçbir eksiklik yok. Kazanmak için gideceğiz. İyi oynayıp kaybettikten sonra reaksiyon göstereceğimiz bir maça gideceğiz. Özellikle Beşiktaş maçı da dahil son haftalarda ortaya koyduğumuz kazanma azmi ve kazanma arzumuzu sürdürüp, ciddiyeti elden bırakmayacağız. Ayrıca hiçbir maçın kolay olmadığını biliyoruz. Hiçbir maçın zor olmadığını da biliyoruz. Tek düşüncemiz var, Bursa'da kazanmak."

"BEŞİKTAŞ'I CİDDİ BASKI ALTINA ALDIK"

Bir soru üzerine Beşiktaş maçında yenilgiyi hiçbir zaman kabullenmediklerini söyleyen Mehmet Özdilek, şöyle devam etti:

"Büyük maçlar kolay değildir. Skor aleyhinizeyken büyük takımı yakalamak için ciddi efor gerekli. Beşiktaş'ı ciddi baskı altına alarak bunu gösterdik. Futbolda hiçbir açıklama sonuç almak kadar önemli değil. Kaybettik ama sadece bir maç kaybettik. Şimdi önümüzdeki en önemli maç Bursaspor karşılaşması."

İSTEKLİ ÇALIŞTILAR

Antalyaspor, cumartesi akşamı karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli görüntüsü dikkati çekti. Beşiktaş maçında kale direğine çarpan Ömer Şişmanoğlu'nun çekilen MR'ında omuzunda ödem tespit edildi, ancak bunun Bursaspor maçı için problem olmadığı açıklandı.


SE(SU/AÖ)  FOTOĞRAF