Mehmet Özdilek, pazar akşamı oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi iddialı konuştu. Geçen hafta oynadıkları Kasımpaşa maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını vurgulayan Mehmet Özdilek, daha sonra şunları söyledi:

"Kazanmayı hak ettiğimiz maçta, son dakika penaltısıyla berabere kaldık. Son 6 haftada yenilmedik ve bu yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz. Rakibin kim olduğu bizin için önemli değil. Saha ve seyirci avantajını kullanarak Beşiktaş'tan puan almayı hedefliyoruz."

TARAFTAR DESTEĞİ İSTEDİ

Son haftalardaki seyirci desteğinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Mehmet Özdilek, "12'inci adam olarak tabir ettiğimiz taraftarlarımızı bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Ligde 34'üncü hafta sonunda bulunacakları konumun önemli olduğuna dikkati çeken Mehmet Özdilek, galibiyet ve mağlubiyetin psikolojik etkisine kapılmadıklarını sözlerine ekledi.

ÇİFT ÇALIŞMA YAPTILAR

Kırmızı beyazlı takım, Beşiktaş maçı hazırlıklarını bugün yaptığı çift ahtrernmanla sürdürdü. Sabah sahada ve salonda çalışan futbolcuların moralli oldukları gözlendi. Sabah antrenmanında, uzun süredir sakat olan Emre Güngör, ilk kez takımla birlikte çalıştı. Pazartesi günü oynadıkları A-2 maçında forma giyen Deniz Aslan, Murat Akın, Janda ve kaleci Sammy takımdan ayrı düz koşu yaptı.


SE(SU/AÖ) FOTOĞRAF