Bir soru üzerine, başta Koray, Emre ve Deniz olmak üzere tüm takımın müthiş bir futbol sergilediğine dikkat çeken Özdilek, “Tüm takım iyiydi. Rakipten çok daha fazla istedik ve coşkulu oynadık. Bugün 3 oldu ama belki 4-5 de olabilirdi” diye konuştu.

Yine bir soru üzerine, birkaç gün içerisine takıma bir takviye daha yapacaklarını hatırlatan Mehmet Özdilek konuşmasını şöyle sürdürdü, “Ön tarafa bir oyuncu daha alma düşüncemiz var. Bunu da bir iki gün içinde çözeriz diye düşünüyorum.”

EMRE GÜNGÖR: HOCAMIZIN DEDİĞİNİ YAPTIK

Kırmızı beyazlı takımın başarılı file bekçisi Sammy ise maçtan sonra çok mutlu olduklarını belirterek, “Çok güzel bir geceydi. Ümit ediyorum ki bunu diğer haftalarda da devam ettireceğiz. Aynı konsantre ile devam edersek Türkiye’nin en iyi ekiplerinden biri olduğumuzu göstereceğiz. Taraftarımızın buraya geliyor olabilmesi çok güzel bir şey” dedi.

Emre Güngör ise, Kayseri’nin iyi takım olduğunu bildiklerini ve maça bu bilinçle çıktıklarını söyleyerek, “Bu maçtan mutlaka galip gelmek zorundaydık. Hocamızın dediğini sahada yaptık ve sonuçta galip geldik. İnşallah Antalyaspor’u iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.

SHOTA ARVELADZE: İKİNCİ YARIDA KÖTÜ OYNADIK

Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arveladze ise maçı değişik iki devre halinde oynadıklarını söyleyerek, “İkinci devre oynadığımız kötü futboldan dolayı gol yedik ve sahada kötü olduğumuz için de gol bulamadık. Sonuçta çok kötü bir mağlubiyet aldık. Antalyaspor’u tebrik ediyorum” dedi.

Maçtan sonra gazetecilerin saha ile ilgili sorularına ise, “Buz olsaydı, su olsaydı, havuzda oynasaydık da böyle ikinci bir devreyi yaşamamalıydık. Kimseyi suçlamıyorum. Mağlubiyetten sonra mazeret üretmek istemiyorum” diye konuştu.

 

SE (HA/RT)