Bir soru üzerine, daha önceki maçlar ile şimdiki maç arasında gol ve pozisyon zenginliği açısından elinde analiz olmadığını vurgulayan Carvalhal, "İlk yarıya oranla daha az golle devam ediyoruz. Özellikle ilk 6 haftaya baktığımızda takımın biraz daha birbirini tanıması ve oturması için olması gereken şeyler mevcut. Bugünkü maç ile Bursa maçında karakteristik olarak farklılıklar vardı. İlk yarıda iyi değildik, ama ikinci yarıda daha iyi oynadık ve gol bulduk. Daha fazla  da olabilirdi. Ancak hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" diye konuştu.

Antalyaspor'un ilk yarıda verilmeyen golü ile ilgili soruya da yanıt veren Carvalhal, "Ben bugüne kadar hakemler hakkında konuşmadım, bugün de konuşmayacağım. Skor tabelasında öne geçebilirlerdi. İkinci yarıda biz daha iyi oynadık ve iki gol yediler. Bugüne kadar söyledim. Bugünde söylüyorum. Beşiktaş her geçen gün olduğundan daha fazla takım oluyor. Önemli olan da bugün ilk yarıda yaptığımız hataları çok iyi görüp, ikinci yarıda takım olarak doğru şeyler yaptık. Oyuncularım, takım olgusunun ne olduğunu sahada çok iyi gösterdiler" dedi.

Carvalhal, kadrodaki tüm oyuncularının önemli olduğunu, saha içindeki oyuncu değişikliklerinin zaman zaman oyun stillerini değiştirdiğini, ancak önemli olanan maçı kazanmak olduğunu da sözlerine ekledi. Carvalhal ayrıca bir haftada 3 maç oynamalarını da eleştirdi.

Siyah beyazlı takımın başarılı ismi Fabian Ernst ise, bugünden çok daha iyi oynadıkları günlerin olduğunu söyleyerek, daha iyi oynayıp daha az puan aldıkları günleri gördüklerini de ifade etti. Ernst önemli olanın 3 puan olduğunu da vurguladı. 

Fernandes de, ilk yarıda Antalyaspor'un kendilerinden daha iyi oynadığını belirterek, ikinci yarıda daha iyi organize olarak maçı kazandıklarını söyledi.

ÖZDİLEK: ŞAKA GİBİ BİR AKŞAM

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise sözlerine özetle "Şaka gibi bir akşam" diyerek başladı. Maçın kırılma noktalarının olduğunu belirten Özdilek, "Birincisi, nizami gol. Topun 1 metre içeriye girdiği pozisyon. İkincisi, kendi kalemize attığımız gol. Rakip Beşiktaş. İlk yarıda maçı 2-0'a taşımamız gerekirdi. Yediğimiz gole kadar sahanın hakimi bizdik. Tabi yaptığımız hatalar bize yakışmadı. Ancak, bu şekilde Beşiktaş'tan gol yiyebilirdik. Bunu becerdik. Kendi kendimize mağlup olduk. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Kaybettikten sonra çok mazeret üretmenin faydası yok" dedi.

Hakemlerin iyi niyetli olduğuna inandığını ifade eden Mehmet Özdilek, "Hakemlerin dürüst insanlar olduğuna inanıyorum. Halis hoca da geleceği olan bir hocamız. Saha içindeki hataları kabul etmiyorum ama gol pozisyonunu görmediğini sanıyorum" diye konuştu.

Kırmızı beyazlı takımın oyuncusu Ali Tandoğan ise, kazanmak için çıktıkları maçtan eli boş ayrıldıklarını söyledi. Tandoğan, "Futbolda bunlar oluyor. İlk yarıda iyi oynadık, ikinci yarı maalesef kendi hatalarımızdan dolayı yenildik. Önümüzde Sivasspor maçı var. Kalecimizin sakatlığı bizi üzdü. İnşallah en kısa zamanda sahalara döner" dedi. 

Emrah Başsan da Beşiktaş'ı tebrik ettiğini belirterek, "Şanssız bir yenilgi aldık. Kendi kendimize yaptığımız bireysel hata ve riskleri göze almamız neticesi ile 2 gol yedik" diye konuştu.



SE (SU/RT)