Gelecek sezon futbol takımının maliyetini düşürmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, ücretinde indirime gidebileceğini bildiren Quaresma ile görüşmelere başlayacak. Yıllık 3.5 milyon Euro alan futbolcu için daha önce menajeri Mendes'e, 'Quaresma'ya kulüp bul' talimatı veren yönetim, şimdilik bu arayışı beklemeye aldı. Portekizli yıldızla görüşen Futbol Komitesi'nin, "Trabzon maçından sonra görüşelim. Gelecek sezon için takımla ilgili farklı düşüncelerimiz var. Tatil öncesi bu işi çözelim" mesajı verdiği öğrenildi. Süper Final'in bitiminin ardından Quaresma ile pazarlık masasına oturacak olan yönetimin, yüksek ücret alan Simao ve Almeida gibi futbolcularla da görüşeceği belirtildi. 

RÜŞTÜ DE GÖRÜŞME ODASINA 
Bu arada sözleşmesi bitecek olan Rüştü'nün durumunu da değerlendiren yönetimin, tecrübeli kaleci ile bir yıllık daha imza atmayı düşündüğü ifade edildi. 

SON İKİ MAÇIN YILDIZI
Beşiktaş'ın Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımın Süper Final'de oynadığı son iki maçta şov yaptı. Q7, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarındaki performansıyla sezon sonunda satılması yönünde alınan kararı değiştirdi.