Son 15 maçında sadece Ankaragücü’nü yenerek düşme korkusu yaşamaya başlayan Manisaspor, 19 Mayıs Stadı’nda yarın saat 16.00’da kendisiyle aynı puana sahip Gaziantepspor’la oynayacağı maçtan önce taraftarıyla bütünleşti.

Başkan Kenan Yaralı, Gaziantepspor’u yenip kötü gidişe nokta koyacaklarını söylerken Vali Daşöz, Ege Bölgesi’nin Süper Lig’deki tek temsilcisi olan Manisaspor’a tüm şehrin sahip çıkmasını istedi. Ankaragücü’nü herkesin yendiğini, bu nedenle Başkent ekibi karşısında aldıkları galibiyeti saymadıklarını belirten Başkan Yaralı, daha sonra şunları söyledi:

"Rakiplerimizin, Ankaragücü’yle maçları var. Yani bizden 3 puan üstte sayılırlar. Gaziantepspor’u yenip, kalan 6 maçta da ligde kalacak puanı toplamak istiyoruz. Futbolcularımız Gaziantepspor maçında son dakikakaya kadar gayret gösterecekler. Taraftarımıza güveniyoruz."

Kaptan İlker Avcıbay ise zor günlerinde yanında olan taraftarlarını unutmadıklarını söyledi, "Biz de onlara galibiyetler armağan etmek istiyoruz. En büyük destekçimiz sizsiniz" diye konuştu.


MHÖ(YC/AÖ)  FOTOĞRAF