Lucescu: Galatasaray'a Barcelona çıkmazsa finale kadar yürür

Galatasaray'a 2001'de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Mircea Lucescu, Sabah Gazetesi'ne konuştu: G.Saray inanılmaz bir kadroya sahip. Barça çıkmazsa finale yürürler


Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a 2001 yılında çeyrek final oynatan Rumen teknik adam Mircea Lucescu'dan çarpıcı açıklamalar... Ukrayna'da Shakhtar Donetsk ile 7. şampiyonluğuna koşan, ancak Şampiyonlar Ligi'nde ikinci turda B.Dortmund'a elenen Lucescu, Galatasaray'ın kadrosuna övgüler yağdırdı. Lucescu, "2001'de çok kısıtlı bir bütçeyle iki gruptan çıkıp çeyrek final oynamıştık. O dönemde bu çok büyük bir başarıydı. G.Saray bir Avrupa takımı. Yendiği Schalke bizi eleyen B.Dortmund'u darmadağın etti" dedi.


Bu kadro 12 yıl önce bende olsaydı...


Rumen teknik adam G.Saray değerlendirmesini şu sözlerle sürdürdü: "Drogba ve Sneijder her teknik adamın kadrosunda görmek istediği bir oyuncu. 12 yıl önce bu kadroya sahip olmak isterdim. Ama değerli meslektaşım Fatih Terim'i de tebrik etmek istiyorum. Schalke'yi yenen takım Borussia Dortmund'u da Bayern Münih'i de devirebilir. Galatasaray, Barcelona ile eşleşmezse finale kadar gidebilir. Umarım Wembley'de kupayı kaldırırlar.

"