FUTBOLUN ADALETİ BAZEN 90'NCI DAKİKADA TECELLİ EDİYOR

İzmir’e 3 puan parolasıyla gittiklerini hatırlatan ancak son dakikada yedikleri golle mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden teknik direktör Engin Korukır, Göztepe'yi kutladı. Maçı hak edenin kazandığını belirten Korukır şunları söyledi:

"Karşılaşma boyunca rakibimiz bizden üstün oynadı. Oynadığımız 4’üncü maçtı ve bugüne kadar toplamda bu kadar gol pozisyonu vermemiştik. Bizim neden bu kadar silik oynadığımızı irdelememiz lazım. Göztepe’yi tebrik ediyorum. 90 dakika sonunda söyleyeceğim tek şey var, 'Hak eden kazandı'. Golü 90’ıncı dakikada yememiz bizim için kötü oldu. Futbolun adaleti bazen 90’ıncı dakikada tecelli ediyor. Bu mağlubiyetten ders çıkararak önümüze bakacağız.”

MAĞLUBİYETİ TELAFİ EDECEĞİZ

Çaykur Rizesporlu Mehmet Al da, zorlu Göztepe deplasmanına iyi hazırlandıklarını  belirterek, “Göztepe deplasmanın zor geçeceğini bilyorduk. Ama beklediğimizden daha fazla baskı gördük. Önümüzdeki Samsun maçına bakacağız. Bu mağlubiyeti orada telafi edeceğiz” dedi. Cumali de, “Son dakika golü ile yenilmek bizi çok üzdü. Maçın tempolu olacağını tahmin etmiştik ama bu kadar tempo beklemiyorduk. Hiç beklemediğimiz bir anda gol yedik. İnşallah telafi edeceğiz” diye konuştu.

Bu arada İzmir’den Rize’ye dönen Çaykur Rizespor kafilesi 1 günlük tatilin ardından hafta sonu karşılaşacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Sezon başında Gaziantepspor’dan transfer edilen ve Adana Demirspor maçında ön çapraz bağlarında yırtılma tespit edilen Çetin Güngör ameliyat oldu. Tecrübeli oyuncunun en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.