Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir ve yönetici Cihan Kamer, Sarı kırmızılı yönetici Adnan Öztürk ile bir kez daha Kulüpler Birliği toplantısında gergin anlar yaşadılar. Nihat Özdemir'in, Galatasaray Asbaşkanı'na 'Eğer futbolda geçmişte bir şeyler olmuşsa, herkes yapmıştır. Temiz kulüp yoktur' diye çıkıştığı öğrendi. Adnan Öztürk'ün, 'Siz bilinçli olarak Galatasaray'ı bu kaos ortamına sokmak istiyorsunuz. Galatasaray'a bir laf söylerseniz karşılığını iki katını kalırsınız' yanıtını verdiği belirtildi.

Tartışmaya katılan Fenerbahçe Yöneticisi Cihan Kamer, şike davasında kulüpler ile şahısların ayrı tutulması gerektiği fikrini ortaya attı. Cihan Kamer, kulüplerin saha içi olaylara bakılarak ceza alması gerektiğini sözlerine ekledi. 

Galatasaray Asbaşkanı Adnan Öztürk'ün Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile kısa süren bir gerginlik yaşadığı bildirildi. Yıldırım Demirören'in Öztürk'e, '58'nci maddenin oylandığı olağanüstü kongrede 8-0'ı hatırlattığım için bana kızdınız' dediği, Öztürk'ün ise, 'Hayır, kulüplerin Avrupa Kupaları'ndaki geleceğini bir çırpıda yok etmeniz hayret verici. Kulüpler Birliği Başkanı olarak bu görüş hiç şık olmadı' diye konuştuğu öğrenildi.



KÇ (RT)