KÜFÜR ETMEDİM KISKANIYORLAR

“Zaten sarı kartım var, kendimi kolluyorum. Böyle bir hata yapar mıyım? Sahada en ufak bir tatsızlık yokken, kulübeye niye küfür edeyim? Amaçlarının ne olduğunu anlamadım. Galiba F.Bahçe’ye döndüğümden beri gösterdiğim performans bazı kişileri üzdü.”


F.BAHÇELİ Emre Belözoğlu geriye düşüp 3-1 kazandıkları Kasımpaşa maçında, rakibin hocası Şota’ya ve yedek kulübesine küfür ettiği iddialarının gerçekle uzaktan yakından alakasının olmadığını söyledi. TRTSpor’da yayınlanan Futbol Ateşi programına konuşan Emre, kesinlikle kimseye küfür etmediğini, etmiş olsa açık yüreklilikle itiraf edeceğini belirtirken şöyle konuştu:

‘ETSEM SÖYLERDİM’
“KESİNLİKLE küfür etmedim, küfür etmiş olsam direkt söylerdim. Yapmadığım bir şey için beni suçluyorlar. Bunu bir kişi ispat etsin. Devre arasında da güya küfür etmişim. Kasımpaşa kalecisi İlker ve Ayhan şahit, koridorlarda dediğim aynen şu: ‘Her pozisyonda kendinizi yere atıyorsunuz, ikinci yarı da böyle yapacaksanız oynamayalım, bunlara gerek yok’ diye yüksek sesle konuştum. Bunun neresinde küfür var?

‘YANLIŞ YÖNLENDİRME’
KASIMPAŞA Başkan Vekili sayın Hilmi Öksüz bir açıklama yapmış ve demiş ki Pintos ile olan pozisyonda hakemin kararı sonrası küfür etmişim. Zaten o an sarı kartım var, ikinci sarıyı görmemek için kendimi kolluyorum, Hüseyin hoca (Sabancı) ve 4. hakem de bizim yanımızda. Küfür etsem hakem duyar ve beni oyundan atar, böyle bir hata yapar mıyım? Olacak iş değil.
SAYIN Hilmi Öksüz ayrıca yedek kulübesine küfür ettiğimi de iddia etmiş. Saha içinde hiçkimseyle en ufak bir tatsızlık olmamışken yedek kulübesine ne diye küfür edeyim anlayamadım. Bence sayın başkanı da yanlış yönlendirmişler. Zaten kendisinin böyle bir şeyi duyma ihtimali yok. Bizi küfür nedeniyle karalamaya çalışanlara şunu da belirtmek isterim; karşılaşma sonunda kendi oyuncuları Yalçın, Volkan’ın olmadığı bir ortamda Volkan’a küfürler etti. Yüzüne karşı değil ama arkasından. Biz bunları gündeme getirmedik. Amaçları ne anlayabilmiş değilim. Herhalde F.Bahçe’ye döndüğümden beri gösterdiğim performans bazılarını üzdü.

Önce Semih-Yalçın kapıştı

F.BAHÇE-Kasımpaşa maçının ardından Volkan ile Yalçın arasında ilk yarıda başlayan maç sonunda devam eden ve otoparkta sona eren ağız kavgasından önce Semih ve Yalçın’ın da kapıştığı ortaya çıktı. Bu tartışmanın hemen ardından soyunma odası çıkışında rastlaşan ikili federasyon temsilcisinin fark ettikleri anda ağız dalaşını bitirdi. Otoparka kadar sorumluluk alanı olan temsilci ne zaman ki sırtını döndü olaylar tekrar alev aldı.