Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, kendileri için FC Kopenhag takımı karşısında mağlubiyet ile beraberlik arasında bir fark olmadığını ve her iki durumda da Juventus'u yenmek zorunda olduklarını söyledi.


Mancini, maç sonrasında yaptığı basın toplantısında soruları yanıtladı.

REAL'İ YOK SAYDI: "JUVE MAÇINI KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Zor bir grupta oynadıklarına dikkati çeken Mancini, bugün galibiyet almaları halinde Juventus karşısında alınacak beraberliğin kendilerine yetebileceğini ancak şimdi son maçı kazanmak zorunda olduklarını kaydetti.

Galatasaray'ın yakaladığı pozisyonlardan daha çok pozisyon vermeye başladığını bunun için bir önlem düşünüp düşünmediği sorulan Mancini, "Maçın başında 6'ncı dakikada konsantrasyon eksikliğinden gol yedik. Bunu yapmamamız gerekiyordu, maçta 6-7 pozisyon bulduk ama kullanamadık. Eray çok iyiydi, net pozisyonlar da kurtardı. Bugün aslında beraberlik ve mağlubiyet arasında çok fark yoktu bizim için. Juventus'u yenmek zorundayız" diye konuştu.


Mancini, oyuncu değişiklikleri konusundaki bir soru üzerine de şunları söyledi: "Oyunda zaten pozisyonlar buluyorduk. Birçok kişi golü bulabilmek için daha atak oyuncuların alınması gerektiğini düşünebilir ama biz iyi oynarken kendimize daha fazla yer açabilmek için Drogba'nın arkasında bir oyuncu ve orta sahaya enerji sağlayacak bir oyuncu düşünmüştük bu nedenle Umut ve Amrabat'ı sahaya sürdük."