Pazar günü kendi sahasında zirve yarışındaki rakibi Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak olan Konyaspor, karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Zirve yarışında gülen tarafın kendileri olacağını kaydeden Konyaspor Teknik Direktöre Osman Özdemir, Akhisar Belediyespor maçının puan ve sıralama açısından hayati önem taşıdığını  belirtti. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini ifade eden Özdemir,  "İlk yarı Akhisar Belediyespor'la sahalarında berabere kaldık. Bu hafta içerde aldıkları Bucaspor mağlubiyeti onları pozitif anlamda etkileyebilir. Akhisar Belediyespor maçını kendi evimizde oynuyoruz. Puan ve sıralama açısından çok önemli. Onları kendi evimizde yenmek için çok çaba göstereceğiz. lk maçta galibiyet şansını elde edemedik ama bu sefer kazanmak istiyoruz."  

 "ŞANSIMIZI SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ"

Kalan 5 haftayı iyi değerlendirdikleri takdirde Konyaspor'u hakettiği yerlere getireceklerine inandıklarını belirten Özdemir, "Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Buraya kadar gelmişken kalan 5 haftayı iyi değerlendirmek gerekir. Çalışmalarımızdaki ciddiyet ve konsantrasyon bu şekilde devam ederse mutlu sona ulaşırız. Şansımızı sonuna kadar kovalayacağız'' dedi.


HK(İA/Aİ)