STAT: Kızılcahamam

HAKEMLER: Bayram Başkan (7), Süleyman Yavaşoğlu (7), Ali Balsatar (7)

KIZILCAHAMAMSPOR: Ergin (6)- Gökhan (7), Ömer Topraktepe (6) (Dk. 60 Erhan 4), Cem (6), Erdi (6)(Dk. 65 Şevki 5), Mülayim (5), Yücel (6), Hüseyin (6), Mertgül (7), Selçuk (6), Ömer Yavuz (6)

DENİZLİ BELEDİYESPOR: Gökhan (8)- Kemal (7), Hasan (8), Ömer (7), Şahin (7), Samet (7), Uğur (8), Oltan (6) (Dk. 68 Hüseyin 5), Çağrı (7) (Dk. 86 Mehmet), Selçuk (7), Fatih (7)(Dk. 87 Cüneyt)

GOL: Dk.83 Hasan (Denizli Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk. 75 Mülayim (Kızılcahamamspor)

SARI KARTLAR: Mülayim, Selçuk (Kızılcahamamspor), Samet, Gökhan, Mehmet (Denizli Belediyespor)

SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta haftaya lider olarak giren Kızılcahamamspor, kümede kalma mücadelesi veren ve ligin altından kurtulmak isteyen Denizli Belediyespor'a kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 yenildi. Bu sonuçla ev sahibi Kızılcahamamspor'un puanı 16'a kalırken, Denizli Belediyespor puanını 5'e çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı tipik bir orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, her iki takımın ceza sahasında gollük pozisyon oluşmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya ise ev sahibi takıp daha baskılı başladı. Ancak gelişen ataklarda Denizli Belediyespor kalecisi ve defansı gole izin vermedi.

83'üncü dakikada Denizli Belediyespor geliştirdiği kontraatakta orta sahadan atılan uzun topla ceza sahasına giren Hasan, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1. Bu dakikadan sonra ev sahibinin baskısı sonuç getirmeyince karşılaşmada deplasman ekibi Denizli Belediyespor'un üstünlüğüyle tamamlandı: 0-1.


NT(AY/AÖ) FOTOĞRAF