Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, önümüzdeki hafta oynanacak hazırlık karşılaşması için valilik binasında bir toplantı düzenlediklerini söyledi. Kırklareli’ndeki bin 750 kişilik Atatürk Stadyumundaki maç biletlerinin 20 liradan satışa çıkarıldığını belirten Can şunları söyledi:

“Kırklarelispor için yapılanlarla gurur duyuyoruz. Biz burada Beşiktaş kulübünü en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Çarşamba günü güzel bir maç olacağından eminim. İki gişemiz var. Bu yüzden taraftarlarımızdan maç günü stada biraz erken gelmelerini istiyorum. Maç günü İstanbul’dan sabah saatlerinde Beşiktaş takımı gelecek ve öğlen vakti Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde yemek yenilecek. Akşam içinde Beşiktaş dernekleri ile kulüp tarafından 150 kişilik iftar yemeği düşünülüyor. Taraftarımıza buradan sesleniyorum. Bunun bir hazırlık maçı, dostluk maçı olduğunu bilsinler. Taraftarımıza güveniyorum. Bu maça sadece Kırklareli ve Beşiktaş takımlarının taraftarlarını değil tüm diğer kulüplerimizin taraftarlarını da bekliyoruz.”

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, taraftarların maç biletlerini Trakya’da bir çok Beşiktaş Derneği’nden ve Kırklarelispor Kulübünden temin edebileceklerini söyledi.

Kırklareli Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tosun, Beşiktaş ile oynanacak hazırlık maçı için her türlü güvenlik tedbirlerinin alındığını söylerken, Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Yıldız ise maç yapılacak sahanın eksiklerini belirlediklerini ifade ederek, “Bozulan çim zeminleri yerlerinden kaldırdık. Onların yerine kale arkalarından uygun çimleri alıp buralara serme olarak ekim yaptık. O bölümlerde fazla bir sıkıntımız yok. Biz sahayı maç gününden önce oynanabilir hale getireceğiz. Bunun için çaba gösteriyoruz. Tribün ve soyunma odalarının bakım ve temizliği yapılıyor. Buraya gelen Beşiktaş, Türkiye sporunun en büyük camialarından biri. Onları Kırklareli’ne yakışacak bir ev sahipliği yaparak ağırlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

1 Ağustos 2012 Çarşamba günü Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Kırklarelispor - Beşiktaş hazırlık karşılaşmasına Beşiktaş yönetiminden Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş’in gelmesi bekleniyor.



AÜÜ(LK/Aİ)