Kasım ayında Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılan, 36 ülkenin iştirak ettiği, Büyükler Kick Boks Avrupa K-1 Contact, Low Kick ve Light Contact Şampiyonası'nda A Milli Takımımız, 4'ü altın, 5'i gümüş ve 20'si de bronz olmak üzere toplam 29 madalya ile Rusya'nın ardından avrupa ikincisi olmuştu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, son 2 aydır yoğun bir tempo içerisinde olduklarını belirtti.

Kayıcı, Avrupa Şampiyonası öncesi iyi bir kamp dönemi geçiren takımımız Avrupa 2.'si oldu, bu şampiyona öncesi de iyi bir kamp yaptık ve Romanya'dan iyi bir derece ile döneceğiz'' dedi.

Türk Kick Boksunu her geçen yıl daha iyi yerlere taşıdıklarını ifade eden başkan Kayıcı, hedeflerinin, Türkiye'nin, Dünya Kick Boks Federasyonu WAKO'nun en iyi ülkeler arasında ilk sıraya yerleşmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Ankara Elmadağ Sporcu Eğitim Merkezinde 15 gündür kamp yapan Kickboks A Milli Takımı, 15 bayan, 21 erkek, toplamda 36 sporcu ile Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na katılmak üzere yarın akşam yola çıkıyor. Daha büyük başarılara imza atacaklarını söyleyen başkan Kayıcı, Kickboks milli takımının müsabakalara hazır olduğunu belirtti.


EA(FG) FOTOĞRAF