Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Ak Parti milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, sarı kırmızılı ekibin Karpuzatan tesislerini ziyaret ederek, son antrenmanı izleyip, futbolculara moral verdi.

Vali Mevlüt Bilici, "Gençlerden kurulu kadronun gelecek sezon daha başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum. Türkiye Kupası'nı alan Anadolu'daki nadir takımlardan biriyiz. Bu sene aynısı neden olmasın" dedi.

Kayserispor Onursal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki de Fenerbahçe maçının Türkiye Kupası'nda erken final gibi olduğunu belirtti. Sarı kırmızılı oyunculara "Kupayı getirin" emri veren Özhaseki, şöyle konuştu:

"İnşallah Kayserispor gelecek sezona iyi hazırlanacak. Geçmişi konuşmaktan çok önümüzde görünen kupayı alabilmek önemli. İkinci sefer olsun bu kupayı kazanmak istiyoruz. Ankara'daki, İstanbul'daki Kayserilileri ve buradaki hemşehrilerimizi maça bekliyoruz. Maça götürebileceğimiz kadar seyirci götürmeye çalışacağız. Ankara’da alacağımız galibiyetle bu işi bitirmek istiyoruz."

Teknik direktör Şota Arveladze ve yöneticilerle görüşen Kayseri il yöneticileri, teknik direktör Şota'dan takımın durumuyla ilgili bilgiler aldılar.