DHA'YA ANLATTI

Bursaspor, Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında da ilk yarıda buldutkları sayısız gol fırsatlarından yararlanamadıklarını belirten Şota, gol pozisyonua girdiklerini, ancak inanılmaz goller kaçırdıklarını vurguladı. Takımına gerek defansta,  gerek orta sahada yeni isimlerle takviye edildiğine dikkati çeken Şota, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) Kayserispor’un 3 haftalık dönemini anlatırken şöyle konuştu:

"6 YENİ TRANSFERİMİZ VAR"

"Fathi ve Steinsson kadromuza hazırlık döneminden sonra katıldı. Mouche, Bobo, Cleyton ve Ömer Bayram, uyum dönemini atlatmaya çalışıyor. Bir de bunlara kaçırdığımız gol pozisyonları ve şansızlıkta eklenince, lige istediğimiz gibi başlayamadık."

"A-2 TAKIMINA GÖNDERDİM"

Ömer Şişmanoğlu ve Furkan’la tek tek konuştuğunu ve kendilerini ikna edemedikleri için A-2 takımına gönderdiğini belirten Şota, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ömer ve Furkan’la sayısız kez konuştum. Ben de futbolun içinden geldim. Bir oyuncunun ilk 11'de yer almayı çok istemesini elbette anlarım. Ancak oyun düzeni ve kim daha formdaysa da formayı ona veririm. Ben gideceğim, diye tutturan oyuncudan nasıl verim alınır?"

"BOBO'YU ÇİFT SANTRFOR OYNATABİLİRİM"

"Bobo, hazırlık maçlarındaki performansı ve tecrübesi nedeniyle maça onunla başlamam, benim tercihim. Ancak ilerleyen haftalarda Kujoviç ile birlikte çift santrafor da oynatabilirim. Milli maç nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak noksanlerimizi gidereceğiz."


OE(OE/AÖ)