Pazar günü oynayacakları Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Şota, takımının 2 haftadır hakem hataları yüzünden kaybettiğini hatırlattı. Buna rağmen rakiplerine karşı baskılı ve etkili bir futbol ortaya koyduklarını vurgulayan Şota, şöyle devam etti:

"Ne yazık ki hakemlerin değişeceği yok. Anlaşılan o ki biz değişeceğiz ve kazanmak için daha da güçlü olacağız. Konuşmak, doğruları söylemek bazen kar etmiyor. O nedenle zoru başarmak durumundayız. Play off'a katılmak için en az 50 puanı yakalamamız şart gibi görünüyor.''

Öte yandan Kayserispor, Kadir Has Stadı'nda pazar günü saat 16.00’da karşılaşacağı oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Karşılaşmanın biletleri Tickettürk tarafından bugün saat 10.00' an itibaren satışa çıkarıldı. Bilet fiyatları kale arkası 5 TL, maraton 10 TL, batı balkon 20 TL, VİP 30 TL, misafir tribünü 5 TL olarak belyiryendi.

Bu arada sarı kırmızılı takımda santrfor Emir Kujoviç'in form düşüklüğü yüzünden Gökhan Ünal'a yeniden şans doğdu. Amrabat'ın takıma yeniden dönmesi, Troisi'nin son haftalardaki yükselen grafiği, Navarro ve Zurap'ın formda oluşu Şota'yı rahatlattı.

KAYSERİSPOR TARAFTARIN SEVGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Kayserispor, resmi internet sitesinden ilk kez yayınladığı bir mesajla taraftarın Sevgililer Günü'nü kutladı. Mesajda, ''Sevginin öne çıktığı bu günde, sizleri çok sevdiğimizi; kulübümüzün varoluş nedeninin, kendisine gönül veren siz taraftarlarımız olduğunu belirtmek isterim. Hepimizin en büyük sevdası Kayserispor, sizlerin desteği ve sevgisinden aldığı güçle tüm camiamızı ve Kayserisporlular’ı mutlu edecektir. Bu vesileyle, tüm taraftarlarımızın sevgililer gününü kutluyor, hepinize sevgi ve mutluluk dolu bir yaşam diliyoruz'' ifadesine yer verildi.


OE(OE/AÖ)