Prosinecki, 1-0 kaybettikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından, takımın başında çıktığı ilk maçında taraftara  bayram öncesi galibiyet hediye edemedikleri için üzgün olduğunu bildirdi. Tek gollü yenilginin analizini yapan Prosinecki, şöyle konuştu:

"Maçın ilk yarısında iyi bir performans sergiledik. Zor bir maç olacağını zaten bekliyorduk. Ligde hiçbir maç kolay değil. Maalesef o golden sonra birkaç tane pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Futbolun içinde  bunlar oluyor. Bu oyunda hatalar yapılıyor. Hatalarımızdan ders çıkarmak zorundayız. Kayserispor'un ve futbolcularının kalitesine inanıyorum. Günler, haftalar ilerledikçe daha iyi bir Kayserispor izleteceğimizi düşünüyorum. Çünkü buradaki oyuncular bu kaliteyi gösterecek düzeyde. Bu maç artık geride kaldı."

Bobo ise, "Böyle bir maç olacağını açıkçası bekliyorduk. Büyükşehir Belediyespor rakibinin hatalarıyla sonuca giden bir takım.  Artık bu maçı geride bırakmak gerekiyor. Yaptığımız hatalarımız var ama onları düzeltmeye çalışacağız" dedi.

Cleyton ise, "Hiçbir bahanemliz yok. İstediğimiz gibi oynayamadık. Beklediğimiz şekilde 90 dakikayı geçiremedik. Takım halinde çok kötü oynadık" diyerek Galatasaray maçına hazırlanacaklarını söyledi.



OE(OE/AÖ) FOTOĞRAF