DHA'YA AÇIKLAMA YAPTI

Kaleci Ertuğrul’un kırmızı kart cezasının bittiğini, Salih’in ise sarı kart cezalısı olduğu için Gençlerbirliği maçında yer alamayacağını açıklayan Şota, DHA’ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Şu anda pazar günü oynayacağımız maç öncesi Salih cezalı. Bunun dışında ufak tefek sakatlıklar var ama onlar Gençlerbirliği maçına kadar geçer. Gençlerbirliği maçında yabancı kontenjanı açısından onbire süreceğimiz oyuncular konusunda sıkıntılıyız. Oynayan oynamayan herkes bizim oyuncumuz. Hedefimiz kesinlikle galibiyet. Bir galibiyetle bir şey değişmiyor., İleri gitmek, daha fazla puanlar toplamak lazım . Kayserispor’a yakışan yerde durmak lazım. Çok pozisyona giren, son 2 maçta 5 gol atan Kayserispor’u görüyoruz ama söylemek lazım, kolay da gol yiyoruz. 10 gol yemişiz. Çalışarak bunu da azaltacağız. Az gol yer, daha fazlasını atarsak zaten puanlar geliyor."

"11 KONUSUNDA ZORLANIYORUM"

Gençlerbirliği maçı için takımına yaptırdığı son antrenmandtan önce oyuncularıyla 10 dakika saha ortasında görüşme yaparak, rakip takımın artılarını ve eksilerini anlatan Şota, sahaya çıkartacağı 11 konusunda zorlandığını vurguladı şöyle konuştu:

"Galibiyet alırken maçta yaptığımız hatalar da oluyor. Antrenör, bir maçta memnun olmayabilir. Bir iki maç da memnun olmayabilir. Herkesin küçük bir kredisi var. Bunlara tek tek bakacağız."

Kayserispor kafilesi, yarın otobüsle Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya hareket edecek.


OE-DÖ(OE/AÖ) FOTOĞRAF