Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle düzenlenen Melikgazi Çocuk Meclisi üyelerinin bir araya geldiği etkinliğe Şota'dan başka takım kaptanı Eren, Furkan, Okay, Sefa, Amrabat ve Hasan Ali katıldı. Sağında ve solunda yer alan 6 futbolcuyu yeni sezonda kadroda yer alacağını belirten Şota, çocuklara özellikle Amrabat ve Hasan Ali’nin transferinin söz konusu olmadığını belirtirken şöyle dedi:

"Yeni sezon için güçlü bir takım oluşturmak istiyoruz. O nedenle gidecek oyuncularımızı belirledik. Şu anda açıklamıyoruz. Ben de bugün ayağımın tozuyla Gürcistan’dan geldim. İyi bir oyuncuya baktım. Ama alıp almayacağımız belli değil. Bir sinemada film izlerken Amrabat konusunda, (Bana, neden Amrabat’ı Galatasaray’a vermiyorsun) diye soranların sayısı hayli fazla olunca çok şaşırdım. Amrabat, değerli bir oyuncu. Hasan Ali'de takımımız için lider oyunculardan birisi. Onlar giderse ben mi oynayacağım?"

Sarı kırmızılı futbolcular ise öğrencilerin toplarını, formalarını ve şapkalarını imzaladılar, hastane bahçesindeki mini kaleye şut attılar, miniklerin şutlarını kurtarmaya çalıştılar.


OE-DÖ(OE/AÖ) (FOTOĞRAF)