Futbol Federasyonu'nun lisans çıkartmadan önce zorunlu olarak istediği sağlık muayenesi için sarı kırmızılı futbolcular bu gün ve yarın iki ayrı grup halinde sağlık kontrolünden geçmeye başladı. Bu gün Acıbadem Kayseri Hastanesi, Check-Up Bölümünde kaptan Eren Güngör ile birlikte, Zurab Khizanishvili, Eren Güngör, İlhan Eker, Abdullah Durak, Emir Kujovic, Furkan Özçal, Gökhan Değirmenci, Diego Biseswar, Alex Silva Cleyton önce kan tetkiki yaptırdı. İç hastalıkları, göz, kulak, burun, boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerindeki muayenelerin ardından akciğer ve kardiyak testinden geçirildi.

Kayserisporlu oyunculardan Sefa Yılmaz, Berkay Dabanlı, Nurettin Kayaoğlu, Okay Yokuşlu, Umut Sözen, Engin Bekdemir, Burak Bükel, Salih Dursun, Ömer Bayram, Ömer Şişmanoğlu, Dıop Babacar Mbaye, Ahmet Çörekçi, Erdal Akdarı ve Deniz Doğan yarın sağlık testinden geçirilecek.

Öte yandan, Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze’nin bir hafta izin verdiği Nordin Amrabat’ın, izin sonrası sarı kırmızılı ekiple antrenmana çıkıp çıkmayacağı henüz kesinlik kazanmadı.



OE,DÖ(OE/Aİ)