Kayserispor'un play-off şansını kaybetmesinin ardından Türkiye Kupası'nın daha da önem kazandığına vurgu yapılan açıklamada, işadamları, sivil toplum örgütleri ve yerel medyanın kenetlenmesi istenilerek, şu görüşlere yer verildi: 

''Değerli Kayseri Halkı ve Kayserispor camiası; Play-off şansını kaybeden takımımız için Ziraat Türkiye Kupası'nda kazanılacak final maçı bu yıl verilen emeklerin meyvesininin toplanacağı bir karşılaşma olacaktır. Fenerbahçe ile oynayacağımız çeyrek final karşılaşması aslında erken final niteliğindedir. 2008'de alınan kupanın şehrimize nasıl bir coşku getirdiği hepimizin hafızlarında yeniden canlanmakla birlikte, takımımızın maksimum düzeyde desteklenmesi, halkımız için olmazsa olmaz bir görevdir. Bu doğrultuda iş adamlarımızın, kulüp yöneticilerimizin, Kayseri dışında örgütlenmiş derneklerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, yerel medyamızın ve taraftarlarımızın üzerine sorumluluklar düşmektedir. Ankara'daki çeyrek final maçında stadyum kapasitesinin yüzde elli kontenjanla Kayserispor taraftarlarına verilecek olması, bu sorumluluğu bir kat daha artırarak tek bir boş koltuk kalmayacak şekilde örgütlenilmesini gerekli kılmaktadır. Kayserispor İstanbul Taraftar Derneği (Kasist) olarak bu süreçte üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımızdan emin olunmasını ve sorumluluk sahibi bütün kesimlerin tek bir hedef doğrultusunda kenetlenmelerini tüm içtenliğimizle arzu ediyoruz.''

 Öte yandan, Eskişehirspor maçı biletleri bugün internet üzerinden ve gişelerden satışa çıkarıldı. Kayserispor'un Cumartesi günü saat 15:30'da oynayacağı karşılaşmanın biletleri Tickettürk tarafından Kale Arkası: 1 TL, Maraton: 1 TL, Batı Balkon: 2 TL, VİP: 5 TL, Misafir: 1 TL'den satılıyor.



OE(OE/Aİ)